MEER BOS THEATERPRODUCTIES
Untitled Document
FACEBOOK


NIEUWS
10 januari - TREURTEEVEE wordt uitgezonden!
Vanaf 13 januari t/m 6 februari, elke vrijdagavond om 21:35 bij de VPRO op NPO3! Circus Treurdier brengt samen met Pupkin Film de vervreemdende, absurdistische televisie weer terug op de buis. Wat een feest! Ik hoop dat jullie allemaal gaan kijken! Hieronder maak je kennis met Uusbief, my main character.
27 december - De Nachtmis

Op 24 december was de Nachtmis van Circus Treurdier in het Compagnietheater, waar ik de Preek verzorgd. Het was een prachtige avond. Hieronder kun je mijn Preek integraal bekijken.29 augustus - Zomerverslag 2016
Deze zomer is er zoveel gebeurd, zowel op privé - als op professioneel vlak. Met Circus Treurdier heb ik bijvoorbeeld keihard gewerkt aan 4 nieuwe afleveringen van TREURTEEVEE, dat was echt te gek, we komen waarschijnlijk begin volgend jaar op NPO3 bij de VPRO.

Verder ben ik in het schrijversteam van Kanniewaarzijn opgenomen! Vanaf volgende week worden er sketches van mijn handje gespeeld door Leo Alkemade, die als EU-Correspondent de misstanden met het Europese Subsidiegeld te lijf gaat.
In juli speelde ik in het VONDELPARK met een enorme band 1,5 uur lang allemaal liedjes! Ook nieuwe liedjes die misschien wel op de nieuwe CD komen. Schitterend weer, nog betere sfeer, een feestje was het.
En IK BEN VERHUISD! Van Amsterdam naar Rotterdam, dan maar extreem dacht ik, nee het was omdat m'n vriendin een baan kreeg in Rotterdam en die huizen in Amsterdam zijn belachelijk duur of super klein en mwaw, dus wij in Rotterdam kijken, super gaaf huis op top plek, baf, kopen. Terug in de stad waar ik vroeger op school zat en dichter bij Gouda, m'n geboorteplaats.
In het nieuwe seizoen ga een nieuwe voorstelling met Treurdier maken, ga ik weer nieuwe liedjes spelen bij Het Nieuwe Lied EN ga ik voorbereidingen treffen voor een MUZIEKPROGRAMMA! Liedjes en soms praten. Liefst met band. We gaan het proberen.
Hou m'n website in de gaten of ga naar m'n Facebookpagina!
Tot snel,
Peter

4 november
Tijdje geleden, maar er is veel nieuws te melden! Ten eerste: zaterdag 7 november speel ik op het JAN EEF Festival in Amsterdam! Klik hier voor alle informatie! 
Ten tweede: vrijdag 13 november speel ik mijn allereerste avondvullende try-out van Nergens Veilig in Theater Walhalla te Rotterdam, om 21:00! In de speellijst vind je de link om te reserveren. 
Ten derde: mijn CD gaat de mix-fase in! Morgen is de laatste opnamedag en daarna is het bijschaven geblazen! 
Tot slot (pffff) speel ik 7 december samen met allemaal anderen in de Kleine Komedie ter ere van de onvolprezen Theo Nijland. Ga snel naar hun site want de kaarten gaan hard! 
Wat een lijst. Nu weer hard aan het werk. Hieronder een foto van mijzelf met de mannen van Sir James (Ralf, die mijn CD produceert, Joost, Frank en Anne).

4 september
MIJN EERSTE CD KOMT ERAAN!!! En ik sta met deze cd op Voordekunst! Als jij me wil steunen met die cd te produceren, te mixen en te drukken, klik dan HIER, doneer een bedrag, krijg er iets heel leuks voor terug en je helpt met ontzettend vooruit!! Ik ga de cd ook verkopen na mijn voorstelling, maar je kunt hem ook later bestellen via de site!

30 juni

Het Wilhelmina Huiskamer festival is top! Vooral op 5 augustus, want speel ik daar maar liefst 3 keer een half uur uit m'n nieuwe voorstelling! En er zijn nog allerlei andere mooie acts, dus klik hiero om tickets te bestellen en wees welkom!3 juni

NOU JA! Wie staat dáár nou in de VARA'S top 30 van beste regels uit het Nederlandstalige lied!!? Op #20, uit het lied "Was ik maar thuis gebleven", luister meteen het hele nummer op https://www.youtube.com/watch?v=RK8-JNzjY0M


2 juni 2015

HOERA!! Ik heb een Blijvend Applaus Stipendium gekregen!! Kan ik eindelijk de beste TV voor m'n Playstation kopen!! Ik bedoel, ik ga dat geld in m'n voorstelling steken natuurlijk!!! Ook Cabaretgroep Oeloek, gefeliciteerd!


bron: zwartekat.nl

1 maart 2015
In maart en april 2015 speelt Peter in #aanstormend. Een try-out tour waarin verschillende artiesten 30 minuten aan nieuw (en oud) materiaal laten zien. Kom kijken en zie de eerste stappen naar de nieuwe avondvullende voorstelling!